Pribio sirup

 

imgIvana: Imam neurodermatitis od 3. godine i do sad sam sve moguće kreme,napitke isprobala, ali ništa nije pomoglo kao Euten (Dermio). Skupa je i još poskupljuje, ali meni nije žao ni lipe jer ne sadrži kortikosteroide kao većina drugih krema, pa ne oštećuje kožu. Meni se nakon par sati alergija povuće kao da je nije ni bilo i ne vraća se još dugo, a Euten mi je trajao godinu i pol.

g-đa Ivana Majstorović: Sve ne mogu vjerovati da ću o dermatitisu stihove pisati. Ali mama je na sve spremna, jer Dermio (Euten) je naša prava krema. Od kada je sa nama atopijski dermatitis moju djevojčicu više ne muči opet se ona mirno igra, spava i uči. Ne znamo što bi da Dermio (Eutena) nema, ma ni ne želimo se sjetit tih vremena. Ajme zamislite te sreće da nam uskršnji zeko kremu donese! I dalje bi Inesina koža bila sjajna i zdrava, a ona zaigrana i mila djevojčica prava!

Antonija: Kada se kod mog malodobnog sina povremeno javi AD kao reakcija na neku pojedenu hranu ili prašinu, tada koristim Dermio (Euten) i više sam nego zadovoljna, dovoljno je namazati nekoliko puta i reakcije više nema, čak što više i nakon prve upotrebe sutradan se već vidi poboljšanje. Ali da napomenem, kremu upotrebljavamo i svi ukućani jer je izuzetno dobra i u slučaju pojave suhe kože na laktovima, između prstiju ruke najčešće zbog upotrebe deterdženata, što također zna jako srbiti, sve nestaje nakon par mazanja. Vjerujte mi, iako je krema prilično skupa svaka kuna se isplati. Zahvalna mama.

D.M.: Moje probleme sa sinusima imam već duže vrijeme, tačnije 3 godine. Razne preparate sam uzimao i bacao novac uzalud, ništa nije pomoglo. Saznao sam za SINBIO kapi, i odlučio da ih poručim. Za nepovjerovati, već od drugog dana konzumiranja kapi prodisao sam na nos i osjećam miris, što prije nisam mogao. Želim i drugima da sebi pomognu sa SINBIO kapima. Nećete se pokajati. U zdravlje!