Dermio krema

 

imgBioeliksir Dermio krema brzo i uspješno pomaže u riješavanju promjena na koži: psorijaze, ekcema, i raznih oblika dermatitisa. Bioeliksir Dermio krema brzo i uspješno njeguje suhu i zadebljalu kožu lica i tijela.

Aktivni sastojci Bioeliksir Dermio kreme su: salicilna kiselina, mentol, ekstrakt hajdučke trave, kadulje i gaveza. Salicilna kiselina svojim blagim keratoličkim svojstvom uklanja naslage suhog epitela, te čini kožu glatkom. Mentol uklanja ili smanjuje subjektivne tegobe kao što su peckanje, svrab i bol. Kadulja djeluje protuupalno i pomaže kod zacjeljivanja. Ekstrakt hajdučke trave smiruje upalne procese kože i pomaže njeno obnavljanje. Ekstrakt gaveza podstiče regeneraciju tkiva zahvaljujući svom izraženom epitelizirajućem svojstvu, obnavlja kožu po strukturi i boji, normalizirajući njenu funkciju i izgled, te uklanjanja isušenost i hrapavost kože.

Zbog svojih sastojaka Bioeliksir Dermio krema može ostvariti kozmetičke efekte na suhoj, ispucaloj i koži koja se peruta, te blago crvenoj i upaljenoj koži koja svrbi. Budući da je Bioeliksir Dermio krema po svome sastavu kombinacija samo biljnih sastojaka, nema ograničenja u dužini njene primjene kako kod odraslih, tako i kod djece.

Krema Bioeliksir Dermio se nanosi 2-3 puta dnevno na promene na koži, a čuva se na sobnoj temperaturi, van domašaja djece. Ne preporučuje se primjena za djecu ispod 3 godine. Odraslima se savetuje zbog što djelotvornijih rezultata Bioeliksir Dermio kremu upotrebljavati u kombinaciji sa Bioeliksir Pribio sirupom i Bioeliksir Sinbio kapima za nos.